top of page

Om

E2C8171A-BC64-4D74-960B-88810DB1CCEF.jpeg

Fjällbacka Tennis & Padel, eller "Minigolfen" som den kallas i folkmun, är en anläggning som går långt bak i tiden. Här har det bland annat spelats tennis sen 50-talet. 


2018 tog familjerna Hagberg och Larsson över driften av anläggningen. De tog över en anläggning med en nyrenoverad minigolfbana och planen var att utveckla hela anläggningen i samma kvalité fast med än mer sport i fokus. 

 

Inför säsongen 2018 byttes således den gamla grustennisbanan ut mot en hardcourt tennisbana från Greenset som är störst på ATP-touren. Samma år uppfördes också ett nytt café och shop med tillhörande utomhuslounge. 

 

Året senare var det dags för nästa projekt. Några minigolfhål togs bort och flyttades för att göra plats för en padelbana. Banan levererades av Padel Total med sk "mondogräs". 

Inför säsongen i år 2023 har vi tagit anläggningen ännu en nivå. Terassen är nyrenoverad och sträcker sig nu längs med hela tennisbanan, kiosken har flyttats för att ge än mer plats för våra sittande gäster som nu kan avnjuta en alkoholhaltig dryck samt en matbit i vår loungemiljö i och med vårat nya alkoholtillstånd. Som att det inte vore nog, har vi också utökat minigolfbanan med ett helt nybyggt hål som gör att vi nu erbjuder 13st unika hål.

bottom of page